Sådan lidt lokalt…

Jo, jeg kan godt finde på at skrive noget lokalt. Så jeg har vært lidt omkring i mit lokalområde. 15 min. kørsel herfra ligger der et smukt sted, som både har en herregård og et fantastisk kunstmuseum, og jeg har været forbi begge steder mange gange, bl.a. til ferniseringer på kunstmuseet, hvor jeg engang fik en hyggelig snak med en afslappet, ægte italiensk prins med en fantastisk sans for humor.

Ok, der er borgmesteren, han ser begejstret på, efter vi fik en snak i butikken

Jeg har fået lov at låne bøger og billeder af Bodil, så jeg har haft næsen i bøgerne og i mit billedarkiv:

Her er nu møj pænt.

Men det er ikke et billede, der kan bruges, hvis man skal lade som om, det er 1910, så jeg måtte afsted igen, og endte med at bruge et gammelt foto alligevel – altså af mine egne – med lidt redigering. Men garantret uden plasticstole.

Jeg havde også brug for at se lidt på Skejten, og googles luftfotos så lovende ud. Jeg ved ikke, hvornår det er fra, for den virkelighed, der mødte mig, havde ikke meget med billedet at gøre, og det så ud som om, det var meget længe siden, der havde været en sti. Men der er da også stadig møj pænt

sådan en meget tidlig søndag morgen i august.

Jeg skulle bruge noget morgen i august…

 

Freya Anduin ©