Skræddersyede mysterier

Måske dit oplevelses- eller overnatningssted skal have sit helt eget mysterium, som gæsterne kan muntre sig med at opklare?

Jeg skriver skræddersyede mysterier på bestilling, specifikt tilpasset det sted, hvor mysteriet skal foregå. Det kan have forskellig form, afhængigt af, om det er noget, der skal deles ud til gæster, som skal underholde sig selv, turister, som skal lære et sted at kende på en sjov måde, gæster til et event, som skal rystes sammen eller have en oplevelse. Mysteriet kan foregå i nutid eller fortid, afhængigt af stedets muligheder og ønsker i forhold til f.eks. gæsternes komfort og tryghedsoplevelse. Det behøver ikke være mord.

Mysterierne kan have forskellig længde og sværhedsgrad og tilpasses forskellige medier, afhængigt af, om de skal bruges som reklame til uddeling, indgå i andet materiale eller kunne tilgås via mobiltelefon eller web. Mysterierne er altid specifikt tilpasset i forhold til muligheder, udfordringer, historie, kundesegment, øvrige produkter og tilbud, så de passer til stedets profil og kommercielle behov.

Skriv til   fp @ formidlingsfaellesskabet.dk  eller ring 42 33 93 00 og hør nærmere.

 

Se eksempel på en kort brochuremysterie i forbindelse med en bogserie, hvor opklaringen hentes på en hjemmeside HER

Se eksempel på en mikrokrimi til dialog med publikum til ‘Forbrydelser og opklaring’ på Kulturnatten  HER (Kopi med ændrede navne til brug ved eget selskab kan købes).