Creative writing workshop

Gittemie Eriksen Creative writing workshop

Mange forfattere oplever et godt udbytte af en skrivegruppe og en af de mest velafprøvede metoder er creative writing metoden.

Der er forfattere, der mødes på biblioteker, caféer og i dagligstuer over hele landet for at drøfte deres tekster og give hinanden fif til at stramme den op eller tvist til plottet. Det kan være en gruppe ligesindede forfattere, der skriver inden for samme genre, eller det kan være forfattere, der har et ønske om at gøre hinanden bedre ud fra hver deres ekspertiser.

CREATIVE WRITING METODEN

Creative writing er en metode udviklet på amerikanske universiteter og den benyttes til at  uddanne forfattere. Mange store amerikanske forfattere har deltaget i creative writing forløb. Gittemie Eriksen er uddannet i metoden af bl.a. Simon Fruelund og Joyce Carol Oates.

Metoden er god at bruge i en skrivegruppe og kan bestå af skriveøvelser og kritisk respons. Creative writing styrker både din skrivning og læsning.

SKRIVEGRUPPER

Du kan danne en gruppe efter creative writing metoden. Den kaldes også nogle gange for Iowa-metoden, fordi den er opfundet på Iowa Universitet.

Efter denne metode mødes 10-12 personer, der alle har skrevet en tekst af en på forhånd aftalt længde og sendt rundt til alle.

Gittemie har sådan en creative writing gruppe og har også inspireret flere andre forfattere til en lignende gruppe. For at være mere effektive har de dog valgt kun at være 3 til 4 i gruppen, men principperne er de samme.

Gittemie Eriksen kan hyres til at opstarte skrivegruppe og lære jer creative writing metoden, så I får størst muligt udbytte af jeres møder.

Kontakt Gittemie på gitte @ formidlingsfaellesskabet.dk eller mobil 20 74 97 47. Læg en besked på telefonsvareren, for hun tager ikke telefonen, når hun skriver.