Anna og Christian tager på landet

Posted on

Anna og Christian kommer en tur på landet. Det var egentlig ikke planlagt med sådan en afstikker, men jeg kan godt lide det korte format, så derfor…

Og så var der også det, at Fuglsang gods under Neergaards var et ganske specielt sted, som fangede min interesse. Jeg faldt over noget ‘zulu’, da jeg ledte efter noget andet – og det førte, som den slags ofte gør, andet med sig. Primært mere læseri. Og så låne jeg lidt bøger om kunst og nogle af Bodil på Fuglsang gods, og nogle gamle fotos… og så var der en historie.

Christian la Cours ry har naturligvis spredt sig vidt omkring – bl.a. via ‘Politiefterretninger’ – og det betyder, at den lokale landbetjent på Lolland ved, hvem han skal ringe til, når han pludselig står med et mord.

Anna og Christian bliver gæster hos de Neergaards på Fuglsang gods sammen med nogle af datidens kendisser – bl.a. Carl Nielsen – og skal opklare mordet, uden nogen opdager, der har været et. Det klarer de naturligvis, og det fører dem vidt omkring – Nysted, Nakskov, Nykøbing… udover nærmeste omegn, som inkluderer Kejlsø og lidt ‘zulu-liv’. Men de to har heldigvis aldrig været generte…

Kom til foredrag 20.9. i Det Gamle Posthus i Sakskøbing (nabo til stationen) kl. 19 og hør om ‘fakta og fiktion’ baseret på bl.a. bogen om Fuglsang, som også præsenteres til foredraget. (Og naturligvis kan købes bagefter).

Anne Marie Carl-Nielsen er naturligvis også på Fuglsang sammen med sin mand, og nogle af hendes værker er udstillet på Fuglsang Kunstmuseum fra 29. september. De er et besøg værd ligesom herregården.

Læs mere om Lendorph & la Cour

Hør mere tirsdag 20.9. kl. 19 – læs HER